Steun EQuiMio voor een nieuwe tipi tent

Pas geleden werd Stichting Geef mensen de Kans benaderd door Raymond. Vol passie en enthousiasme vertelt hij over zijn ervaringen met ons, maar ook uit hij zijn zorgen om de oude, versleten EQuiMio tipitent op het terrein. Hij wil zelfs geld gaan inzamelen om deze te vervangen door een hele mooie nieuwe! Hiervoor is een bedrag van 8378 euro nodig.

 

Raymond voegde meteen de daad bij het woord en is een gofundme- actie gestart om het geld voor een nieuwe tipi bij elkaar te krijgen. En… Het eerste resultaat mag er zijn: binnen drie dagen is er al meer dan 1000 euro geschonken! Een prachtig resultaat in zo’n korte tijd.

 

De stichting heeft deze actie met een warm hart ontvangen en steunt Raymond hier volledig in. Raymond wil zelfs nog verder gaan als de actie meer geld opbreng. Dan wordt het een tipi die brandvertragend is.

 

Langs deze weg wil de Stichting Raymond enorm bedanken voor zijn inzet en zullen we hem, waar mogelijk, ondersteunen. Doet u ook mee aan de tipi- actie? Als u doneert via geef.nl kunt u -vanwege onze anbi status - uw gift opgeven bij uw belastingaangifte.

 

Kijk voor meer informatie en ondersteun EQuiMio via: